Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny se ve městě Pirassununga na jihu Brazílie konala velká sláva... Místní pamětnice Valdemira Rodrigues de Oliveira se zasnoubila se svým o čtyři dekády mladším partnerem Aparecidem Diasem Jacobsem, který je tak ve svých šestašedesáti oproti ní ještě mladíkem...

Ceremoniálu se účastnily desítky lidí a spíš než ‚pouhé‘ zásnuby připomínal samotnou svatbu. Tu jim totiž ošetřující lékaři i s ohledem na jejich zdravotní stav prozatím vymluvili. Snoubenci se ale i na tuto událost hodili do gala a u Valdemiry jí předcházelo dokonce i nalíčení a učesání od profesionálů.

Zamilovaná dvojice, které se familiárně přezdívá Valda a Jaco, se seznámila v roce 2014 v pečovatelském domě pro seniory Nossa Senhora Fatima. Lékaři je ovšem varovali, že spolu kvůli svému věku nebudou schopni žít. Po třech letech romance ovšem oba senioři, kteří mají v pečovatelském domě každý svůj pokoj, dokázali, že nikdy není pozdě najít svou spřízněnou duši. Celý obřad tak nakonec uspořádali dobrovolníci z iniciativy Project of Dreams.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám