Hlavní obsah
Článek

Zatímco Marian Vojtko (51) a Natálie Grossová (21) si mohou být svým účinkováním na premiérovém představení muzikálu Ples upírů 12. února v GoJa Music Hall jisti, díky tomu, že vyhráli hlasování čtenářů Super.cz, ostatní se ještě klepou a netuší, kdo bude tím šťastným a v slavnostním představení se objeví.

Mezi nimi je představitelka sexy děvečky a posléze neméně svůdné upírky Magdy Michaela Nosková (41), která netuší, zda premiéru dostane ona, anebo její kolegyně Eliška Ochmanová. "Přiznám se, že už jsme všichni vyčerpaní, jedeme teď dvoufázově zkoušky - každý den od devíti ráno do šesti do večera. A tak to bude až do premiéry," řekla nám.

"Co se týče rozhození na premiéru, u nás s Elzou je to naštěstí jedno. Ona je výborná, já to, myslím, taky úplně nekazím. Ať už se rozhodnou jakkoliv, tak to bude, předpokládám, dobře," mínila Nosková. "Kdybych nehrála, tak se samozřejmě přijdu podívat. Neberu to tragicky. A celé jsem to ještě pořádně neviděla," přiznala.

Jak je to možné, copak se nedívá, jak její alternace hraje? "Ze zásady to nikdy nedělám. V určité fázi přestanu na projížděčky svojí alternace chodit, protože si nechci kazit svoji představu o roli. Udělala jsem to jen jednou, když jsem se alternovala s herečkou, jejíž hereckou práci jsem chtěla vidět, abych se mohla poučit," vysvětlila.

Ani po premiéře si Míša hned tak neodpočine. Dovolená je v nedohlednu. "Mám v plánu Srí Lanku v dubnu a Dominikánu, ale problém je v tom, že Ples upírů hrajeme každý týden. Snad bychom se mohly domluvit s Eliškou, aby představení vzala, ale nevím, jak se to panu producentovi Františku Janečkovi (79) bude líbit, kdybych odjela na delší dobu pryč," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám