Hlavní obsah
Článek

Pokud jste muž a chcete být silný alfa samec, který není oplácaný tukem, překypuje silou, vysokým libidem a sebevědomím, potřebujete k tomu dostatek testosteronu. V mládí máme testosteronu na rozdávání, ale od 30. roku se začíná jeho hladina pomalu snižovat až o 1 % až 2 % ročně. Nízká hladina testosteronu je svými příznaky ze začátku nepatrná a pomalá. To je i důvod, proč mnoho mužů tento stav ignoruje často i několik let. A co všechno testosteron v mužském těle ovlivňuje? Kromě zvýšení schopnosti budovat svalovou hmotu se jedná o lepší pálení podkožního tuku, silnější erekce, libido, sexuální výkonnost, vyšší motivace a zlepšení nálady. A my pro vás máme 3 zaručené tipy, jak jej zvýšit.

1. Dodejte tělu ty správné vitamíny a minerály

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zvýšit produkci testosteronu, je dodat tělu nezbytné vitamíny a minerály podporující jeho tvorbu. Patří mezi ně např. vitamín D, zinek, hořčík, vitamín C a vitamín B6. Dle několika vědeckých studií dokáže přísun těchto vitamínů zvýšit hladinu testosteronu ve vašem těle až o 40 %. Právě z tohoto důvodů byl vyvinut u nás v České republice jedinečný produkt Primulus obsahující kombinaci vitamínů, minerálů a extraktů z bylin (kotvičník zemní, pískavice řecké seno), podporujících jeho tvorbu. Primulus je určen pro muže nad 30 let, které trápí příznaky nízké hladiny testosteronu, jako jsou únava, podrážděnost, málo energie a ztráta libida.

Proč si vybrat právě Primulus?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedná se o český produkt ověřený tisíci spokojenými zákazníky v ČR a na Slovensku, kteří po užívání produktu pociťují především zvýšení energie, větší chuť na sex a silnější imunitu. Primulus je určen pro aktivní muže dneška, kteří jdou s dobou a dbají o své zdraví. Všechny obsažené složky mají dle několika výzkumů pozitivní, a hlavně prokazatelný vliv (nejen) na hladinu testosteronu u mužů. Díky výsledkům dlouhodobých studií je složení produktu Primulus jedinečné a nemá u nás konkurenci. Jako důkaz kvality a účinků produktu je na každý první nákup vázaná 100% garance vrácení peněz. Vzhledem ke svému originálnímu balení je Primulus také vhodným dárkem.

2. Další tipy pro zvýšení testosteronu? Delší spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladina testosteronu u mužů je nejvyšší ráno okolo 8. hodiny. S přibývajícím časem během dne postupně klesá a večer je nižší než ráno. V noci pracuje váš endokrinní systém na maximum a produkuje velké množství testosteronu. Tělo se tím připravuje na další den. A pokud spíte méně, je zde logicky málo času na produkci testosteronu. V jedné studii nedostatek spánku po dobu jednoho týdne (5 hodin za noc) dokázal snížit hladinu testosteronu u zdravých mužů o 15 %. Další studie na 531 mužích potvrdila, že delší doba spánku je spjata s vyšší hladinou testosteronu. Dle výsledků dokáže hodina spánku navíc zvýšit hladinu testosteronu o 15 %. Snažte se tedy spát minimálně 7-8 hodin denně.

3. Upravte svůj jídelníček a začněte sportovat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejlepší druh pohybové aktivity pro zvýšení testosteronu je zvedání těžkých vah, rychlé běhy na krátkou vzdálenost a dlouhá chůze (min. 10 000 kroků za den). Co se týče stravy, pro optimální podporu testosteronu je potřeba se zaměřit na zdravé tuky - avokádo, vejce, olivový a kokosový olej, dále pak sacharidy ze škrobovité a kořenové zeleniny – brambory, batáty, řepa, mrkev atd. a kvalitní zdroj přírodních bílkovin, nejlépe z masa. Pokud není vaše strava optimální, sáhněte po doplňku stravy Primulus pro doplnění nezbytných minerálů a vitamínů, které nakopnou produkci vašeho testosteronu. Vyšší věk nemusí znamenat stopku pro váš aktivní (i sexuální) život. Vyzkoušejte Primulus ještě dnes!

Další články

Načítám