Hlavní obsah
Článek

Takhle vypadají opravdové české a slovenské topmodelky, které uspěly ve světě světového modelingu. Krásky se sešly na molu v Jízdárně Pražského hradu, kde prezentovaly kolekce nejznámějších návrhářských domů. Mezi nimi byla i Zuzana Stráská, která nahradila v reklamní kampani Miss World 2006 Taťánu Kuchařovou.

Ta se objevila na megaboardech po celé České republice. Na jeptišku v mini a s hlubokým dekoltem, která propaguje šperky, málokdo zapomene. Zuzana inkasuje za reklamy a focení v zahraničí neskutečné částky. Mimo jiné si ji vybrali i pro kampaň Dolce a Gabbana, pro kterou ji fotil legendární Mario Testino.

Stejně tak dobře vydělávají i její kolegyně Denisa Dvořáková, Míša Kociánová nebo Adriana Čerňanová. Tahle slovenská kráska se stala novou tváří podprsenky Wonderbra a nedávno nafotila reklamu pro Dior s Judem Lowem. "Bylo roztomilé, že se mě ptal na Slovensko a dokonce věděl, kde se naše země nachází," vzpomínala.

Všechny tyto modelky se dostaly na vrchol v módním světě díky tomu, že prošly soutěží Elite Model Look, která vyhledává nové tváře pro modeling. Denisa Dvořáková dokonce před pěti lety světové finále vyhrála. V Praze, kam moc často nezavítají, předvedly každá jediný model od značek Miu Miu, Prada a Fendi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám