Hlavní obsah
Článek

Pokud si pánové představí uklízečku, většinou je na první pohled vůbec ničím nezaujme. Ale co kdyby taková hospodyně byla nahá?

Ve Velké Británii funguje uklízecí firma, která se zaměřuje na příznivce naturismu. Nebo prostě a jednoduše na klienty milující nahotu nejen u sebe, ale i u ostatních.

Firma má ve své databázi uklízečky (ale i uklízeče), kteří vám doma poklidí zcela nazí! Jednou takovou uklízečkou je i pětadvacetiletá maminka na mateřské dovolené Emily Nikols, jež si uklízením v rouše Evině přijde na příjemný přivýdělek. Za hodinu práce dostává v přepočtu kolem 1400 korun. A prý se vůbec nestydí.

„Uklízet nahá mi nedělá vůbec žádný problém, je to naprosto normální,“ řekla Emily pro Daily Mail. Dceru přivedla na svět před devíti měsíci a na zajímavou možnost výdělku ji paradoxně přivedl její přítel.

„Nahá se cítím úplně v pohodě, a tak mě nahota opravdu vůbec nevyvádí z míry,“ dodala sympatická mamina, která doma zastane všechny práce včetně luxování, zametání, žehlení, utírání prachu a mytí nádobí.

Nemusí se přitom bát žádného sexuálního obtěžování. Klient s firmou uzavře smlouvu, která striktně zakazuje jakékoliv sexuální návrhy. Emily na své neobvyklé práci zatím nenašla žádné negativum.

„Před mou první zakázkou jsem byla nervózní, ale nakonec to bylo úplně v pohodě. Klienti jsou většinou sami nudisté, takže pro ně je nahota úplně normální, mám zatím jen pozitivní zkušenosti. Všichni jsou velmi zdvořilí a galantní, nabízejí mi sklenici vody na občerstvení a nejvíce se zajímají o to, aby mi nebyla u nich doma zima,“ uzavřela s úsměvem Emily Nikols.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám