Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledního čtvrt roku věnuje Jan Kříž veškerý čas a energii přípravám na muzikál Rocky. Není se čemu divit, neboť aby zpěvák působil v roli boxera důvěryhodně, musí projít metamorfózou. Výjimečně si Honza dovolil přijít na jiné myšlenky a vyrazil se svou manželkou na českou premiéru snímku Psí poslání.

„V poslední době trávím šest dní v týdnu v posilovně nebo na boxerském tréninku. Poslední tři týdny zkoušíme tohle nové dílo a do toho hraju svá stálá představení. Pokud mám tedy nějaký večer volno, jako například dnes, tak si toho neskutečně vážím,” nechal se slyšet zpěvák před projekcí snímku a dodal: „Trenér, choreograf i režisér nám kladou na srdce, abychom nezapomínali odpočívat a dát svalům odpočinek.”

Oceňuje zpěvákova manželka Marie Křížová jeho fyzickou proměnu? „Maruška má vystudovanou sportovní školu, ale možná právě proto nikdy neinklinovala ke svalovcům. Nedávno se mi ale přiznala, že se jí to docela líbí, že jsem nabral. Vypadá to, že je spokojená,” říká dvojnásobný držitel Ceny Thálie.

Jedním z důvodů, proč Kříž přijal takto náročnou roli, byla právě vidina lepší fyzické zdatnosti. „Těšil jsem se na impuls něco nového se naučit a zlepšit si postavu.”

„Postava Rockyho je na scéně celou dobu. Náš choreograf má navíc za cíl, aby bylo představení ještě fyzicky náročnější než broadwayská a hamburská verze. Lidi musí ocenit, že na jevišti dřeme. Představení je vystavěné tak, aby i lidi, kteří mají něco společného s fitness, bodybuildingem a boxem, viděli, že je tu investováno hodně práce,” dodal Jan Kříž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám