Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární česká chlapecká kapela Lunetic se po letech opět dala dohromady. A to kvůli televiznímu vystoupení. V sobotu 18. února se v zábavném pořadu Chart Show na TV Nova vrátí do roku 1998 a zazpívá svou největší hitovku Máma, která tehdy bourala všechny hitparády a rozpoutala naprosté šílenství.

Píseň skupina zazpívá v rámci dílu věnovaného kultovním hitům, mezi které Máma bezesporu patří. Z původní sestavy ve složení Aleš Lehký, David Škach a Václav Jelínek bude chybět jen Martin Kocián, jenž před časem skupinu opustil.

Máma byla první písnička, kterou kluci zpívali v češtině. Klip tehdy natáčeli kompletně v bílém oblečení.

„Když jsme tenkrát točili videoklip k Mámě, přinesli nám nějaké bílé oblečení z nemocnice, které bylo flekaté. Tak jsme se s klukama vydali shánět na vlastní náklady bílé oblečení. Ale sehnat v roce 1998 bílé kalhoty na chlapa, to bylo skoro nemožné. Nakonec v jednom obchodu na Václaváku jsme sehnali tepláky i tričko, ale byla to fuška,“ zavzpomínal Aleš Lehký.

A v bílém oblečení se kluci představí i nyní. „Chvilku mi trvalo přesvědčit kluky, abychom se při příležitosti natáčení Chart Show znovu převlékli do bílého, ale nakonec to vyšlo, a tak jsme se poprvé po 18 letech opět sešli na pódiu v bílém,“ uzavřel Aleš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám