Hlavní obsah
Článek

Nejen spisovatelka E. L. James se chtěla na premiéře filmu Padesát odstínů temnoty líbit. Na své vizáži zapracovala i herecká posila erotické série Kim Basinger (63).

Držitelka Oscara za L. A. - Přísně tajné přijala roli Eleny Lincoln, díky níž by pokračování poněkud mdlé podívané mohlo dostat větší grády. Kim Basinger totiž hraje postavu, která kdysi zasvětila pana Grey do tajů drsné erotiky. Udržovaná šedesátnice chtěla nejspíš kvůli této roli omládnout a nechala si vyhladit obličej.

Na losangeleské premiéře se kromě korpulentní spisovatelky a představitelů hlavních postav Jamieho Dornana a Dakoty Johnson objevila i Kim Basinger, a to rovnou v mladším provedení. Hereččina tvář totiž zjevně prošla omlazovací kúrou. Ve srovnání se tři roky starými fotkami jí ubyly vrásky a její obličej nepůsobil příliš přirozeně.

Skutečný věk by sice Kim Basinger hádal málokdo, ale pokud bude s úpravami pokračovat, brzy přijde o své původní rysy. Dámy s přílišnou zálibou v plastikách jsou totiž ve výsledku často k nepoznání.

Jak se vám líbí Kim Basinger?
Je krásná, vypadá čím dál lépe
45,4 %
Je nepřirozená, neměla by to s úpravami přehánět
54,6 %
Celkem hlasovalo 10847 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám