Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že mezi novými postavami v Ordinaci v růžové zahradě 2 se objeví i doktorka Brigita (Bibi) v podání Mariky Šoposké, jsme již psali. Herečka se nyní na téma nové práce více rozpovídala.

„Bibi je spontánní, trochu naivní a každopádně hodně pozitivní. Možná na první pohled působí jednoduše, ale je to lékařka a právě díky svému přístupu to s dětmi umí. Se všemi vychází dobře, až na Bělu, s tou to bude trošku komplikovanější,“ nastínila Šoposká.

Ta, i když je maminkou skoro dvouletého syna Bena a natáčení seriálu je časově dost náročná práce, přijala nabídku s povděkem. „Jsem ráda, že mám možnost si odskočit za prací, než být jen doma s malým. Někdy to je divoké, neříkám, že ne, časově skloubit i s manželovým harmonogramem. Každý týden sedíme hodinu u diářů, ale máme babičku i chůvu, tak to zvládáme,“ přiznala.

Zatímco doma má oporu v manželovi a rodičích, před kamerami jí pomáhají zkušenější kolegové. „Natáčení Ordinace je specifické a s filmem se srovnat asi nedá. Točí se denně mnohem více obrazů, takže je to slušný trénink mozku a paměti. Pro mě to tempo bylo ze začátku šok, ale Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem ke mně byli vstřícní,“ dodala Šoposká. Na její první scénu a setkání s Bělou (diváci uvidí dnes večer) se podívejte ve videoukázce.

Reklama

Další články

Načítám