Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká životní zářez! Bývalý kickboxer Miroslav Dubovický, který se ale už delší dobu živí modelingem a loni uspěl i na soutěži Muž roku, dostal za hromadu peněz zakázku na celosvětovou reklamu pro japonského výrobce automobilů. A proslýchá se, že ho upřednostnili i před Davidem Beckhamem a Justinem Bieberem!

„Mám z toho strašnou radost. Je to opravdu významná a prestižní zakázka. Původně jsem se zúčastnil jen českého castingu na jednu z vedlejších rolí, ale produkci jsem se zalíbil tak, že ze mě udělali hlavní tvář kampaně,“ řekl Super.cz Míra, o němž se spekuluje jako o milenci České Miss Andrey Bezděkové. On sám se ale dušuje, že je nezadaný a že s misskou se jen kamarádí a pomáhají spolu nemocným dětem, třeba fotkami svých luxusních postav.

Výrobce aut původně prý uvažoval i o angažování Beckhama nebo Biebera a do světového castingu se přihlásily i již proslulé hvězdy mužského modelingu, ale specifická tvář českého modela tvůrce zaujala tak, že dostal přednost přede všemi.

„Je to velká věc. Otevírá mi to dveře do světa. Ani doteď jsem si nemohl stěžovat, a přestože hodně kluků z modelingu skoro nadává, že se tím nemůže uživit, já se pomalu nezastavil. Ale tohle je zase úplně jiná liga a už mi chodí i další velké nabídky,“ svěřil se nám model. Reklamy poběží po celém světě a už teď se tvář Dubovického objevuje na webu automobilky.

To hlavní má ale přijít. „Natáčeli jsme reklamu na jejich kabriolet. Celé se to nese v duchu symbiózy křivek mého těla s automobilem. Jsou tam detaily na mé žíly na ruce, na tvář, oči, svaly, různé části těla. Vypadá to hrozně zajímavě, opravdu se jim to povedlo,“ dodal úspěšný model, který má za sebou už i kampaně na známou značku francouzských parfémů nebo na japonskou herní konzoli.

Reklama

Další články

Načítám