Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sebevědomí má sice stále až na půdu, ale to nic nemění na skutečnosti, že Amber Rose dnes oplývá trochu jinými proporcemi, než v době, kdy se proslavila vztahy se známými rappery. Tím nejslavnějším byl zřejmě současný manžel Kim Kardashian Kanye West, s nímž Amber tvořila pár v letech 2008 - 2010. Krátce po jejich rozchodu to dala dohromady s Wizem Khalifou, jemuž dokonce povila syna Sebastiana (4). Její seznam milenců je ovšem mnohem pestřejší a obsáhlejší.

Krátkovlasá mamina, z níž vztahy se slavnými muži učinily celebritu, trávila začátek měsíce na Havaji na dovolené. Do Honolulu ovšem neodjela se svým současným partnerem Valentinem Chmerkovským, ale s maminkou Shaunou. Dámy okusily tamní pláže i relaxaci u hotelového bazénu a Amber podle očekávání vystřídala několikero bikin. Přestože její postava už volá po něčem méně úsporném, Amber si nebere servítky a svou pomerančovou kůži klidně předvede v tangách. Oproti tomu její následný oranžový model působil ještě dobře.

Jak už bylo řečeno, modelčiným posledním úlovkem je tanečník Valentin Chmerkovský (30), s nímž se Amber seznámila díky loňské řadě taneční soutěže Dancing with the Stars, kde byl ovšem jejím tanečním partnerem Valův starší a ještě o něco slavnější bratr Maksim Chmerkovský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám