Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá americká kráska Heidi Montag, libující si v plastické chirurgii, která v roce 2009 okupovala titulní stranu pánského časopisu Playboy a zároveň natočila eroticky laděné video s další Playmate Karissou Shannon, o sobě po delší době zase dala vědět. Nafotit se nechala u bazénu jednoho londýnského hotelu jen několik dní po vyřazení z anglické verze reality show Celebrity Big Brother, kde soutěžila v páru se svým manželem Spencerem Prattem (33).

Rodačka z Colorada a její manžel očividně domů nijak nespěchají a pobyt v Anglii si ještě o pár dní prodloužili. O víkendu společně například navštívili divadelní představení v centru Londýna. Zda modelčin muž už odjel do USA, nebo se jen nechtěl účastnit focení v plavkách, není úplně jasné. Ale vzhledem k tomu, že se nechal slyšet, jak zpátky do Los Angeles dorazí o dvacet liber těžší (9 kilogramů), je druhá možnost více pravděpodobná.

Heidi i Spencer jsou známými televizními 'vymetači', proslavili se díky účinkování v mnoha reality show, televizních sériích a pořadech jako The Hills, I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!, Laguna Beach: The Real Orange County, Famous Food, Celebrity Big Brother, Marriage Boot Camp, The Princes of Malibu a dalších. Pár tvoří už přes deset let a vysloužili si přezdívku Speidi.

Reklama

Další články

Načítám