Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmadvacetiletá herečka, zpěvačka a zároveň pohybový talent Rumer Willis, které se v roce 2015 podařilo zvítězit v taneční soutěži Dancing with the Stars, se může pochlubit opravdu pěknou postavou. Však ji také má mít po kom... Její táta Bruce Willis se dodnes udržuje v kondici a o mamince Demi Moore ani nemluvě, ta je na svých čtyřiapadesát přímo přírodní úkaz.

Nejstarší a minimálně v šoubyznysu nejúspěšnější ze všech tří dcer bývalého hereckého manželského páru strávila víkend v Miami, kam odjela slavit rozlučku se svobodou své kamarádky Steph Matson. Dívčí partička tak pochopitelně nemohla vynechat ani tamní pláž, kde strávila celé nedělní odpoledne.

Rumer, která si ze svého mikáda udělala pomocí umělých vlasů pořádnou hřívu, vsadila na černé trojúhelníčkové bikiny s vysokým pasem i černou pedikúru. Image rebelky podpořily pak nejen cigarety, ale i její četné tetování a piercing v nose.

Mladá herečka, která od roku 2015 exceluje na Broadwayi v roli Roxie Hart v muzikálu Chicago, si dopřála i pořádnou porci kalorií ve fast-foodu. Z hnědého papírového boxu postupně vytahovala tacos, sladkou limonádu i spousty hranolek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám