Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soukromí bývalé moderátorky Novy Michaely Ochotské (39) a tenisty Lukáše Rosola (38) už není žádným velkým tajemstvím. Tatínek dvouletého Andrého se rozpovídal o příčinách krachu manželství a jeho partnerka nemohla zůstat bez odezvy.

Rosol si stojí za tím, že doma u své ženy nenacházel podporu a v takovém vztahu nemohl déle fungovat. Zároveň přiznal poměr s fitness trenérkou Anetou Znamenáčkovou, která původně dávala do formy Ochotskou.

Je možné nefungující manželství ještě zachránit? „Za sebe říkám, že Míša spíš nechce. Podle mě jí to takhle vyhovuje. Je mi to líto vůči malýmu, ale respektuji to a je to její rozhodnutí,“ tvrdí Blesku Rosol.

Ochotská nezůstala mlčet, ale do detailů se příliš nepouští. Veřejné propírání manželské krize se jí nezamlouvá, přesto však na Lukášova slova musela reagovat. „Nic není uzavřené! Čas ukáže, jak to dopadne. S ohledem na našeho syna nechci tuhle situaci veřejně rozebírat. Jako milující máma se ho snažím od všeho ochránit,“ řekla deníku bývalá moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám