Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těchto dnech věnuje každou volnou chvíli organizaci charitativního večera Díky tanci, kterým chce pomoct pěstounským rodinám a upozornit na množství kojeneckých ústavů v Česku. Nedávno se navíc představila jako jedna z tváří známé kosmetické značky. Při té příležitosti jsme na ní vyzvídali triky v líčení.

Jak důležitá jsou pro vás jako pro herečku líčidla?

Zásadní. V soukromém životě se líčím velmi málo. Mám ale několik svých triků, které fungují.

Můžete být konkrétní?

Například na důležitou schůzku si nikdy nezapomenu namalovat pusu. Je to jednoduchý trik, když má žena krásnou červenou pusu, tak hned působí mnohem víc dynamicky a sebevědoměji.

Stává se někdy, že vyrazíte mezi lidi zcela bez make-upu?

Samozřejmě, jsem normální žena jako každá jiná. Mám dny, kdy odpočívám, a jsem ráda, že se nemusím líčit. Velmi často se to stává, když přejíždím z domova do divadla, kde se budu muset líčit. Vzhledem k tomu, že mám práci, která vyžaduje, abych se líčila, tak jsem ráda doma bez make-upu.

Ve vaší spolupráci s kosmetickou firmou má prsty hlavní vizážista Pavel Bauer…

To je pravda. S Pavlem se znám už dvacet let a kromě toho, že jsme kamarádi, tak mě líčil na mou zatím jedinou svatbu. Ono to moc nenapadlo, ale Pavel za to nemůže. On je můj velmi blízký osobní člověk. Právě když mě líčil na StarDance, tak nadhodil, že by mě doporučil do této kampaně.

Jak vypadá vaše běžné líčení?

Vlastně podobně jako dnes. Ráno mě právě Pavel Bauer nalíčil, večer si jen přemaluji pusu a vyrazím na narozeniny svého dobrého kamaráda.

Dříve jste se líčila výrazněji?

Kdybych vám ukázala, jak jsem se ve svém raném mládí líčila, tak byste se nejspíš smáli. Bylo to hodně make-upu, hodně linek, hodně všeho. Z experimentování pomalu ubírám a spoléhám se na minimum věcí. I to člověka občas rozzáří, až mi někteří lidé říkají: ’Jé, ty vypadáš tak dobře.’ A to ani na sobě nemám skoro žádný make-up.

Dříve jste si soukromí velmi úzkostlivě střežila, teď ho otevřeně prezentujete na sociálních sítích. Mám dokonce pocit, že jste našla ten správný klíč, jak na to…

Musím říct, že to je pro mě velmi spontánní záležitost. Baví mě vytvářet obrázky, které jsou pro mě takovým osobním deníčkem. Mám pocit, že lidi baví věci, které dělám. Zároveň samozřejmě neodhaluji úplně všechno, protože každý si potřebuje uchovat své soukromí. Svět internetu začal přesahovat prostor, kterým byla dříve reklama v televizi. Je to stejně důležité místo pro sdělení.

Reklama

Další články

Načítám