Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Protože pořádek musí být! Rajpradla.cz je opět tady a nabízí vám slevy podprsenek a spodního prádla ve výši až 50 %. Nezapomeňte, že plesová sezóna je v plném proudu a blíží se také Valentýn. Jedinečná příležitost k nákupu nového prádla. S naší službou Balík bez peněz - Twisto, si můžete objednané zboží nechat zdarma zaslat k vyzkoušení a platíte až za 14 dní.

Spacer - podprsenka, která dýchá!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A to je jen jedna z výhod oblíbeného modelu Anna značky Dalia. K těm dalším a neméně důležitým patří také maximální přizpůsobení vašim křivkám díky termicky formovaným košíčkům, bezešvé košíčky zaručí její “neviditelnost” pod oblečením a svislé výztuhy zabrání přesouvání na těle. Anna je tou pravou volbou pro všechny ženy, které touží po přirozeném a kulatějším tvaru svých ňader. Patříte k nim také? Pokud ano, nenechte si ji ujít. Je za super cenu!

Pohodlí především - při sportu platí dvojnásob

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte k aktivním ženám? Ráda pěstujete sport jakéhokoliv druhu? Pak byste měla vědět, že výběr sportovní podprsenky není radno podcenit. Při sportu je opora vašich ňader velmi důležitá, zvláště pak, pokud patříte k ženám od Boha obdařeným. Jak se vám líbí další model z dílny Dalia - Fit? Ideální sportovní podprsenka pro všechny typy poprsí. Na rajpradla.cz nabízíme košíčky až do velikosti J. Co na ni říkáte?

Luxus v mátovém odstínu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co vznikne spojením mikrovlákna, tylu a krajky? Jedině luxusní podprsenka. Přidáme-li k tomu ještě mátovou barvu, máme tu podprsenku Aquamarinne, v tomto případě v polovyztuženém provedení. Tento střih ocení ženy se všemi typy poprsí. Košíčky vymodelují krásně kulatý tvar ňader, výztuž ve spodní části je zvedne a zpevní. Nechejte vyniknout své přednosti. Model Aquamarinne nabízíme v několika střizích. Na rajpradla.cz.

Milujeme puntíky a pásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikdy totiž nevyjdou z módy. Jsou nadčasové. Atraktivním spojením proužků i puntíků je podprsenka Daria II. Je stylová a padnoucí, stejně jako všechny podprsenky na rajpradla.cz. Daria je vyrobena z mikrovlákna a bavlny, a proto je tak komfortní při nošení. Jak se vám líbí nevšední design této podprsenky?

Pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tu správnou oporu dodá plným tvarům jen správná podprsenka. S širokými ramínky, které se nezařezávají, s perfektně přiléhajícími kosticemi, které netlačí a se svislými výztuhami po stranách, které udrží na místě i větší poprsí. Všechny tyto vlastnosti najdete v jediném modelu - Adele. Přidejme ještě olemování krásnou krajkou a dokonalá podprsenka je na světě. Zapomeňte na kompromisy. Adele je elegantní i pohodlná. Vyzkoušejte ji!

Další články

Načítám