Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se Lexi (26) vdávala, vážila neuvěřitelných 218 kilogramů. Danny (28) jako ženich také nebyl žádný drobeček. Se svými 127 kily měl však do těžkotonážní manželky daleko.

Páreček z americké Indiany prožíval spokojený vztah plný nezdravého jídla. Lexi a Danny si oblíbili gurmánské večery, během nichž spořádali spoustu smažených pokrmů, k nimž přidali pochoutky z asijského bistra. Vše si samozřejmě nechali přivézt domů, k čemuž měli dost silný argument. Dvoumetráková Lexi se totiž obávala, že židle v restauraci pod její tíhou prasknou.

„Jednou mě poslali pryč ze zábavního parku, protože bych ohrozila provoz horské dráhy. Bylo to naprosto ponižující,“ posteskla si obézní žena, jíž velkoformátová postava znemožňovala nejednu činnost.

Předloni si však Lexi dala předsevzetí a rozhodla se zhubnout. Manžel ji v boji s nadváhou podpořil a společně začali cvičit v posilovně. Zmizet samozřejmě musela i tučná jídla, která měli tak v oblibě. Pár do svého jídelníčku zařadil zeleninu, již dříve oba odmítali.

Po roce snažení se dostavil velký pokrok. Lexi a Danny společně zhubli 140 kil. Na celkovém úbytku má pochopitelně větší zásluhu něžná polovička páru, která měla z čeho ubírat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám