Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista SuperStar Filip Jankovič se během jedenácti let od pěvecké soutěže vyprofiloval na tanečníka, což je pro něj i pro ostatní jedině dobře. Zaujal svým tancem na podpatcích, na nichž umí tancovat lépe než většina žen. Teď ale ještě přitvrdil a na svět neshlíží jen ze šteklí, ale rovnou z chůd.

Na těch jsme ho poprvé spatřili na zkoušce muzikálu Čas růží, kde vystupuje v rámci company. A vypadal na nich celkem jistě. "Problém byl, že chůdy nebyly ještě týden před projížděčkou přizpůsobené mojí noze, takže jsem málem řekl, že do toho nepůjdu. Jakmile mi je ale předělali a nasadil jsem si je na nohy, tak mi to šlo úplně lehce. Přesně jako před lety, když jsem si poprvé zkusil chodit na podpatcích," utvrdil nás v našem dojmu Filip.

Svůj pohled na svět si tak prý navýšil o dobrých třicet centimetrů. "Moje nejvyšší podpatky mají asi kolem dvaceti centimetrů. Ty ale používám jenom třeba na focení. Jinak bych si u tance rozbil dr*ku. Chůdy mají sice jen půl metru, což se nezdá, ale opravdu je to hodně," uzavřel tanečník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám