Hlavní obsah
Článek

Dějem nekonečného seriálu Ulice zamíchá nová postava. Rodinkou Nyklových zamává PR manažer Robert Bláha, kterého ztvární charizmatický herec z Černé Hory Vuk Čelebić.

Mladý a cílevědomý muž ví, co chce, a jde si za tím. V seriálu se bude ucházet o místo na radnici po boku Světlany Nyklové (Tereza Bebarová) a Denisy Mastné (Stanislava Jachnická). Dámy ovšem netuší, jaký vítr jim mladík na radnici i v životech udělá...

„Je to od pohledu sympaťák, jenomže se brzy ukáže, že má každý krok velmi dobře promyšlený tak, aby hrál v jeho prospěch. Má vynikající komunikační schopnosti, díky kterým dokáže bravurně manipulovat s lidmi. To mu sice v profesním životě může hodně pomoct, v osobní rovině už to ale tak chvályhodné není. Zamává hlavně s rodinou Nyklových. Jsem sám zvědavý, kam se moje role vyvine, nechám se překvapit,“ říká o své první seriálové roli herec Vuk Čelebić.

Vuk působí v chebském divadle, jeho kořeny sahají do Černé Hory. „Tatínek pochází z Černé Hory. Tam jsem strávil i většinu dětství. Narodil jsem se sice v Praze, když tady rodiče dokončovali studia, ale brzy jsme se přestěhovali do Černé Hory, kde jsem byl až do svých osmnácti let. Před deseti lety jsem se rozhodl vrátit do své rodné země, vystudoval jsem tady herectví a zůstal,“ prozradil o sobě Čelebić, který je pyšným tatínkem dvou dcer, čtyřleté Ester Clare a dvouleté Isabelly Arii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám