Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Že mé biologické hodiny doslova „bijí na poplach“, jsem věděla už dlouho, ale druhá čárka se na těhotenském testu, po dalším z mnoha potratů, i přes úpornou snahu stále ne a ne objevit. Pomalu jsme s manželem přestávali doufat. Protože jsem aktivní člověk, stále jsem přicházela s osvědčenými novinkami, které zaručeně pomohou. Naděje ale střídala hluboké zoufalství měsíc co měsíc. Navíc to doma začalo skřípat, protože život bez dítěte prostě není ono. Poslední tečkou bylo sdělení mého gynekologa, že je čas přemýšlet i nad jinou variantou založení rodiny. Život se nám sesypal jako domeček z karet, a já se v hlubokém smutku začala přímo topit!

Deprese, zoufalství a jiskra naděje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stala se ze mě žena zcela posedlá těhotenstvím a nebylo se čemu divit! Bylo mi zcela k ničemu, že žiju zdravě, když dítě stále nepřicházelo. Střídala jsem gynekology, zkoušela všemožné babské rady. Trpěl i manžel. Náš sexuální život bral jako „nutné zlo“. Soustředila jsem se jen na „ty správné sexuální polohy“, měřila bazální teplotu. A pořád nic. Na internetu jsem začala opět pročítávat recenze na podporu početí. Oslovil mě produkt Fertility Blend. Reference nebyly špatné, pomohl mnoha maminkám, jednička na americkém trhu… Upřímně, nedávala jsem mu po svých zkušenostech příliš velkou šanci, ale měla jsem nutkání ho alespoň vyzkoušet. Jednalo se totiž pouze o přírodní cestu podpory početí.

Zázrak na českém trhu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dny utíkaly, já pravidelně užívala Fertility Blend a měla pravidelný sex se svým mužem. Začala jsem být klidnější, mé tělo se vnitřně srovnalo. Po pěti měsících užívání doplňku stravy Fertility Blend se mi nedostavila menstruace. Ten pocit, který jsem zažila, když jsem držela v ruce papírek, jenž jasně ukazoval, že se má volba vyplatila, asi nemusím popisovat. Můj gynekolog byl z mého těhotenství tak v šoku, že chtěl připít na zdraví miminka dokonce v pracovní době. Už nám totiž nedával nejmenší šanci. Nyní jsem v sedmém měsíci a prožíváme úžasné období. Fertility Blend můžeme vřele doporučit všem, kteří mají s početím podobné trápení, jako jsme měli i my! Fertility Blend nyní s 20% slevou.

Když je problém na straně partnera

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na internetu jsem zjistila, že existují dvě varianty přípravků: Fertility Blend pro ženy, které obsahuje patentově chráněné, bezpečné složení s vitamínovou složkou a zinkem, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci. Jeho klinické studie mimo jiné prokazují zlepšení klíčových fyziologických faktorů, které jsou nezbytné pro dobrou plodnost. Navíc se může užívat i v prvním trimestru. Kromě verze pro ženy jsem si mohla zakoupit rovněž variantu pro páry. Já ji již nepotřebuji, ale možná tím pomohu dalším párům. Příčina neplodnosti je totiž ve zhruba třiceti pěti procentech na straně ženy a v naprosto stejném poměru i na straně muže. Fertility Blend nyní s 20% slevou.

Věrnostní program

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Produkt jsem koupila v rámci věrnostního programu, a tak jsem získala jeden produkt zcela zdarma. Neměla jsem obavy, že by tobolky přišly nazbyt, protože Fertility Blend je dobré užívat až do 12. týdne těhotenství. Fertility Blend nyní s 20% slevou, platnou do 28. 2. 2017, navíc v rámci věrnostního programu 1 produkt zcela zdarma.

Další články

Načítám