Hlavní obsah
Článek

Už v neděli 12. února se v divadle GoJa Music Hall uskuteční slavnostní premiéra muzikálu Ples upírů. Hlavní protagonisté ale ještě nemají jasno, které z nich producent František Janeček (79) povolá, aby na zahajovacím představení zazpívali.

Jestli bude roli milovníka Alfréda zpívat Michal Bragagnolo, nebo Lukáš Randák a sexy děvečku Magdu Michaela Nosková, či Eliška Ochmanová, se necháme překvapit. Čtenáři Super.cz ale mohou pomoci v rozhodování o stěžejní dvojici.

Chcete vidět jako krásnou nevinnou Sáru čtrnáctiletou dceru zesnulého expremiéra Natálii Grossovou, pro niž je Ples upírů první velkou muzikálovou příležitostí, anebo silikonově vnadnou operní zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38), kterou jsme vídali už jako Christine ve fenomenálním Fantomovi opery? O roli upířího hraběte Krolocka zase bojují známí muzikáloví zpěváci Marian Vojtko (51) a Bohuš Matuš (50).

Která dvojice se vám líbí víc, se můžete rozhodnout podle videa, v němž Natálka s Marošem a Míša s Bohušem zazpívali stejnou árii z Plesu upírů. Pro své favority hlasujte v anketě!

Která dvojice má hrát a zpívat premiéru Plesu upírů?
Natálie Grossová a Marian Vojtko
61 %
Michaela Gemrotová a Bohuš Matuš
39 %
Celkem hlasovalo 41050 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám