Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V ději muzikálu Ples upírů to má postava, kterou ztvárňuje fešák Michal Bragagnolo, jehož známe jako romantického milovníka Raoula z Fantoma opery, trochu složitější. Miluje sice hlavní hrdinku Sáru, ale svádí ho i homosexuální upír. Dokonce si s ním v představení i zatančí.

"Když mě na jevišti svádí muž, je to trochu nezvyk, ale jsem v divadle nějaký ten pátek, tak si postupně zvykám na všechno. I na muže," smál se Michal. Gay scénu už prý dokonce měl. "Bylo to v Národním divadle v inscenaci, kde hrajeme jen samí muži, tak to bylo potřeba," vysvětlil.

A hraje se mu tedy lépe se Sárou, anebo s Herbertem? "Samozřejmě se Sárou, protože jsem trochu jinak orientovaný. Je pravda, že my heterosexuálové už jsme v uměleckém světě v menšině," připustil.

Ke smůle divaček, které se zamilují do Alfréda, jehož bude Michal v muzikálu Ples upírů od 12. února v GoJa Music Hall ztvárňovat, je zpěvák zadaný. "No, teďka jo," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám