Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petru Hřebíčkovou jsme v pár filmových komediích viděli, ovšem nikdy nebyla zápornou postavou. To si vyzkoušela až v romantické komedii Všechno nebo nic, kde hraje opravdu takovou megeru, že na místě jejího filmového manžela by se málokdo udržel.

"Bylo to skvělé, hrozně moc mě to bavilo, protože jsme se u toho docela dost nasmáli. Člověk se při takové roli odreaguje, protože může posílit svoji temnou stránku a konečně si to užít," míní herečka.

"Samozřejmě ve svém osobním životě jsem jenom pozitivní, kladná a strašně veselá," dodala s nadsázkou. "Pochopitelně mám i své negativní stránky a z těch jsem právě pro roli čerpala. Ale doufám, že nejsem nikdy taková, jako moje postava. Když jsem se viděla na tom plátně, tak je to dost nesnesitelné," dodala.

"Sama na sobě nesnáším vlastnosti, které se bohužel připisují ženám, ale je to taková vztahovačnost, to, že někdy potřebujete řešit malichernosti. Jako svoji negativní stránku vnímám to, že mi někdy chybí nadhled. Potřebuju pak provětrat hlavu, anebo se prospat a pak je to lepší," přiznala.

Facku ale jako její filmová hrdinka žádnému muži nedala. "To ne, ale třeba to ještě někdy přijde. Ale doufám, že ne. Hodila jsem po partnerovi ponožky. To bylo asi nejhorší. A naopak to taky nikdy naštěstí nebylo. Když jsem hýčkaná a hezky se se mnou zachází, dám ze sebe to nejlepší. Je to v tom, aby se měli lidé navzájem rádi," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám