Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá americká glamour modelka a manželka rappera Ice-T (58) Coco Austin opět perlila. Na svém Instagramu, který čítá 2,7 miliónů sledujících, se podělila o snímek z jejího lechtivého kalendáře, který nafotila v roce 2006, když jí bylo sedmadvacet. Přestože ani dnes rozhodně nepatří mezi cudné dámy, jako maminka roční holčičky s blížící se čtyřicítkou na krku by snad podobné focení už ani absolvovat nemusela...

„Vzpomínka na dobu, kdy jsem byla holkou z kalendáře. Tohle je stránka z roku 2006 z mého kalendáře s auty. Nejsem si jistá, jestli mám pořád to samé sebevědomí... Myslím, že se teď cítím sexy v jiném smyslu... Připadám si asi silnější,“ napsala Austin k fotkám, za které by se nemusela stydět ani žádná pornoherečka.

Tou dobou byla přitom modelka s tělem sexy komiksové postavičky za rappera staršího o dvě dekády vdaná už čtyři roky. S prvním potomkem si tak dali pořádně na čas. Dcera Chanel Nicole Marrow se jim narodila v listopadu 2015.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám