Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léčba křečových žil lepidlem je na západ od našich hranic jednou z nejpoužívanějších metod. V Praze ji ale zatím dělá jen jediná klinika. Lepidlo na křečové žíly přitom řeší problém s varixy okamžitě, bez bolesti a bez kompresních punčoch. Šetrnější metodu na všechny typy obtíží od těžkých nohou až po větší varixy nenajdete!

Jak funguje lepidlo na žíly?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křečové žíly trápí 70 % žen a 50 % mužů. S jejich léčbou byste měli začít okamžitě, jakmile zpozorujete první příznaky. Těmi může být pocit těžkých nohou, svědění, vznik žilkových metliček nebo už větší křečové žíly a barevné změny na dolních končetinách. Novinka, kterou používají na křečové žíly v Praze pouze na klinice Asklepion, je jedním z nejmodernější trvalých způsobů léčby křečových žil. Cévní chirurg při něm léčí křečové žíly speciálním lepidlem. V průběhu ošetření zavádí za sterilních podmínek přímo do postižené žíly jednorázový katetr a s jeho pomocí aplikuje malé množství lepidla. Ošetřenou žílu následně stlačí ultrazvukovou sondou. Účinek je okamžitý, varix je trvale uzavřen.

Bolí operace křečových žil lepidlem?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z obrovských výhod použití lepidla na křečové žíly je absolutní šetrnost a bezbolestnost. Pacient přichází sám na operační sál, není potřeba polykat žádné léky tlumící bolest, neprobíhá žádná anestezie. Katetr se do žíly zavádí drobounkým vpichem, pak už necítíte vůbec nic. Po ošetření, které trvá necelou hodinu, odcházíte okamžitě a opět po svých ze sálu, můžete opustit kliniku a dokonce řídit auto, bez omezení chodit. Lepidlo na žíly také jako jediná metoda nevyžaduje nosit po výkonu nepohodlné kompresní punčochy.

Je pro mě lepidlo na křečové žíly vhodné?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Ošetření lepidlem na křečové žíly je určeno pro pacienty se širokým spektrem obtíží,“ říká MUDr. Radek Vyšohlíd, cévní chirurg kliniky Asklepion a dodává, „lepidlo používáme od estetických vad, kmenových a tubulárních varixů, po svědění, křeče a otok končetin, stejně tak pro pokročilá stadia s již vyvinutými pigmentacemi, chronickou atrofií a zánětem podkoží, probíhajícím či zhojeným bércovým vředem.“ Na klinice Asklepion najdete vysoce specializované centrum pro léčbu křečových žil s nejvyhledávanějšími cévními chirurgy, kteří používají postupy s minimem bolesti a bez náročné rekonvalescence. Nejvhodnější způsob léčby stanoví vždy na základě pečlivého vyšetření. Objednejte se i vy.

Další články

Načítám