Hlavní obsah
Článek

Svoji nepřítomnost na zkoušce muzikálu Čas růží, kam byla pozvána média, mohla naprosto věrohodně omluvit zpěvačka Eva Burešová. Těhulka, která je v 5. měsíci, totiž v noci ze čtvrtka na pátek skončila na pohotovosti ve vinohradské nemocnici.

Kvůli velkým bolestem zamířila na urologickou ambulanci. A že by měla jako těhotná nějakou výhodu, to se prý nedalo říct.

"Já teda nevím, ale když vám v noci na pohotovosti dají antibiotika kvůli zánětu, dostanete se domů až skoro ve tři ráno, ale chtějí vás vidět hned v devět ráno znovu s otázkami, jak vám tedy je? Za těch pár hodin se toho vážně ještě moc nezměnilo, odeberou vám krev a řeknou vám, ať si počkáte v čekárně na výsledky, neměla bych čekat doma v teple? Bez všudypřítomných, bacily prskajících lidí? Prý na výsledky mám čekat tak dvě hodinky. V čekárně plné lidí, kde si bohužel ani jako těhotná nikde nemůžu sednout? A hlavně! Jak může být na urologii taková zima?" postěžovala si zpěvačka. Nakonec ale dostala dokonce lehátko a deku.

Ale ani humor neztratila. "Proboha, nedávejte si na ty nočky tak pěkné mladé doktory. Vždyť takhle večer se už člověk nikam nechystá, make-up nemá, je rád, že vůbec je. A pak to dopadá tak, že vás přijme cca 30letý doktor a ještě se jmenuje Samec. O tom doktorovi na urologii ani nemluvě. Vážně, dejte nám tam nějaký starší a tyhle si nechejte přes den," svěřila Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám