Hlavní obsah
Článek

Je známá díky rolím v seriálu Ulice a v pohádce Tři bratři. O soukromí Sabiny Rojkové se toho ale příliš neví. Když byla sympatická herečka představena společně s Jitkou Schneiderovou jako tvář známé kosmetické značky, tak jsme využili příležitosti a vyzpovídali ji.

Pochopitelně nás zajímalo, jestli představitelka Viki Horákové z nekonečného seriálu Ulice stále chodí s Vincentem Navrátilem, synem Veroniky Žilkové „Stále spolu chodíme. Už je to rok a tři čtvrtě,” culila se Sabina. Před dvěma lety pobýval Navrátil několik měsíců v Anglii, kde se zdokonaloval v angličtině. Už v té době to mezi herci jiskřilo. „Ještě jsme spolu nechodili, ale randili jsme spolu,” vysvětluje herečka.

Sabina nevidí problém v tom, že je se svým partnerem z jednoho oboru. „U nás to není problém, právě naopak, hodně si rozumíme a podporujeme se.”

Po téměř dvou letech vztahu spolu pár ale neobývá společnou domácnost. Není kam spěchat. „Nebydlíme spolu, ale prakticky to vypadá tak, že spolu trávíme hodně času. Buď jsme v mém pražském bytě, kde bydlím se svým bráchou, nebo jsme ve Vincentově domě, který zdědil. Tam je to soukromější,” usmívala se herečka, která se se svým přítelem v březnu chystá na hory lyžovat.

Reklama

Další články

Načítám