Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Spisovatelka E. L. James se díky knihám, které řadě čtenářek rozšířily obzory v oblasti erotických praktik, zařadila k nejvlivnějším a nejbohatším osobnostem celé planety. Na losangeleské premiéře filmu Padesát odstínů temnoty se naparovala více než představitelé hlavních rolí Jamie Dornan a Dakota Johnson.

Padesát odstínů šedi sice posbíralo pět Zlatých malin, velký divácký zájem si však vyžádal hollywoodskou adaptaci druhé knihy, v níž Anastasia a pan Grey prožívají další vášeň. E. L. James se po prvním filmu ve zlém rozešla s režisérkou Sam Taylor-Johnson i scenáristkou Kelly Marcel a další adaptaci svěřila svému manželovi.

Nikdo nejspíš nedovedl slova plnoštíhlé spisovatelky do scénáře převést tak dobře jako muž, který s ní sdílí jedno lože. Niall Leonard má za sebou zkušenosti ze psaní několika seriálů, ale až díky své úspěšné manželce se stal spoluautorem hollywoodského trháku.

E. L. James se ke svému muži na premiéře hrdě tiskla v bohatě zdobených šatech, zdůrazňujících její kypré křivky a především mimořádně bujná ňadra. Všichni přítomní při pohledu na tento pár přemýšleli o tom, zda spisovatelka při psaní sadomasochistických scén vychází ze svých vlastní zkušeností, či jde jen o výsledek její fantazie.

Reklama

Další články

Načítám