Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Organizátoři erotické výstavy Sexplicit vol. 3 nemohli vybrat lepší osobnost, která provedla vernisáží v pražské Kotvě, než je Jitka Asterová. Herečka a moderátorka jednak řadu let v rádiu moderovala pořad o sexu, zároveň je typ ženy, která se v prostředí vystavených šokujících děl, pornografických fotek, svítících erotických pomůcek a latexových oblečků nerděla studem.

„Už jsem dlouho takovou nabídku nedostala, protože jsem takové nabídky odmítala. Teď, s odstupem času, jsem ale řekla ano a jsem ráda. Ta výstava se mi moc líbí a beru ji spíš jako umění a otevírání jakékoli jiné výstavy,” vysvětlila Jitka.

Asterovou prý vystavená erotika nevyvedla z míry. V jakých situacích se ale začne červenat? „Rozhodně se nestydím při pohledu na tyhle věci. Nastane to, když mě někdo dostane do úzkých. Když mě někdo urazí, tak se začnu stydět za toho druhého,” říká Jitka Asterová, která je prý ale v podstatě cudný člověk.

Reklama

Další články

Načítám