Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se potkali s jednou z pozvaných celebrit Kateřinou Kornovou na erotické výstavě Sexplicit vol. 3 v pražské Kotvě, tak jsme se mezi vystaveným erotickým uměním nemohli nezeptat, zda by znovu pózovala před objektivem nahá. Je asi zbytečné připomínat, že se modelka a tanečnice objevila v pánském magazínu Playboy i pornografickém časopisu Leo, kde odhalila úplně vše.

„Myslím, že by mě k tomu nikdo nepřemluvil. Je to ale osobní věc názoru. Byla jsem ve věku, kdy je chuť něco takového dělat a tvořit. Pak je člověk ve věku a životní situaci, kdy je rád divákem,” uvedla bývalá manželka herce Jiřího Korna.

Jako objekt erotické fotografie se tedy Kateřina hned tak neobjeví, to ale neznamená, že by k tomuto druhu lechtivého umění neměla pozitivní vztah. „Výstavu jsem si prošla několikrát. Zaujalo mě víc věcí, líbil se mi obraz od Adama Jílka a Káji Saudka,” jmenovala přitažlivá blondýna své vystavené favority.

Nestyděla se při pohledu na některé výstřední kousky? „Myslíte, že mě sem pozvali proto, že jsem stydlivá a nezvládnu to?” položila řečnickou otázku Kornová a jedním dechem dodala: „Já myslím, že je to tady o vyjádření osobní intimity, která zůstává většinou skrytá. Ale jako otevřený člověk můžu říct, co se mi líbí, co mě baví. To, co mi přijde erotické, mě potěší.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám