Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po nejtěžším období života zažívají kanadský zpěvák Michael Bublé (41) a jeho manželka, argentinská modelka a herečka Luisana Lopilato (29), obrovský pocit úlevy a euforie. Jejich tříletého syna Noaha se lékařům prý podařilo vyléčit z rakoviny jater.

Radostnou novinu oznámil v televizní show Nosotros a la maňana novinář Tomas Dente, jemuž prý chlapcova teta Daniela Lopilato prozradila, že ‚rakovina je pryč‘. Napsala mu to poté, co ji kontaktoval a požádal o vyjádření k tomu, jaký je chlapcův zdravotní stav a jak pokračuje jeho léčba. Noah se prý nyní již zotavuje z léčby, kterou podstupoval.

Podle Denteho mu Noahova teta ještě řekla: „Ano, Noah se zotavuje a jsme za to moc šťastní. Jeho rodiče se vyjádří, až sami budou chtít.“

Bublé s manželkou informovali o nemoci svého staršího syna (mají ještě ročního Eliase) loni v listopadu prostřednictvím Facebooku. Zpěvák uvedl, že chce být po celou dobu léčby se synem, a proto s omluvou zrušil i veškeré své pracovní závazky. Veřejnost ještě požádal o respektování soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám