Hlavní obsah
Článek

Slavný anglický fotbalista v důchodu David Beckham (48) žije s rodinou střídavě v Londýně a v Los Angeles, a tak se už dobře vyzná i v luxusních barech a restauračních zařízeních napříč Hollywoodem. V jednom takovém strávil i čtvrteční noc. Společnost mu dělala jedna půvabná krajanka, třicetiletá modelka Poppy Delevingne.

David s ní opouštěl klub The Friend ve West Hollywoodu až v brzkých ranních hodinách a kdo ví, jak by to celé dopadlo, nebýt přítomných paparazzi, kteří si na dvojici počíhali před východem. Zaskočený Beckham tak s modelkou neodjel jedním vozidlem, ale pouze ji gentlemansky vyprovodil a otevřel dveře auta. Následně si počkal na vlastní odvoz.

V klubu se ovšem toho večera údajně nacházela i zpěvačka Rita Ora s mladší sestrou Poppy Delevingne Carou (31), která byla před pár lety modelingovou senzací. V současnosti se ale snaží prosazovat spíš u filmu. Jen loni se objevila v hlavní roli komedie Naprosto dokonalé či v Sebevražedném oddílu s Willem Smithem, Margot Robbie nebo Jaredem Letem.

Reklama

Další články

Načítám