Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se potkali na otevření nového klubu v Táboře, zavzpomínali jsme se zpěvákem Danielem Nekonečným (†52) na husity a Jana Žižku a on sám sebe označil také za vojevůdce své vlastní armády lásky. Ano, i při rozhovoru pro kameru Super.cz byl stejně šílený jako na pódiu, a nevypadl z role.

"Můj prapradědeček byl Alexandr Veliký a můj strejda Julius Caesar. Mám v genech, že musím dobýt celý svět proto, abychom si ho společně zpříjemnili. Znepříjemnit si ho jde rychle, ale osvěžit si ho a udělat příjemnější, to je nádhera," řekl nám se svým typickým teatrálním a excentrickým projevem.

Jeho vystoupení je velmi osvěžující, ovšem plné pyrotechnických efektů, které jsou i trochu cítit. Zpěvačka Tereza Kerndlová, která vystupovala po něm, musela počkat, než se v sále klubu BarBar vyvětrá. Nedostal už někdo během jeho vystoupení astmatický záchvat?

Tímhle dotazem jsme velmistra trochu zarazili, ale rychle našel odpověď. "Naštěstí ne, protože já mám ty nejskvělejší ohýnky, tu nejkvalitnější pyrotechniku, kterou jsem cítil v sopce na Havaji, když jsem se koupal v sirných pramenech, anebo u sopky Arenal v Kostarice, což jsou léčivé látky, které nás omlazují," tvrdil, že jeho vystoupení je vlastně i náhražkou za lázně.

"V každém případě zajišťujeme, aby bylo včas větrání, a zajišťujeme, aby byl vzdoušek. Protože i já, když mám zpívat, moderovat a tančit, tak si také potřebuji dát vzdoušek," uzavřel zpěvák, jenž i po padesátce dokáže se svojí show objet i několik štací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám