Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po novém nábytku, ale začátkem února není zrovna peněz nazbyt? Máme pro vás skvělý tip. U MT nábytek si vyberete z téměř 10 000 modelů to, co potřebujete, a přitom nemusíte mít ani korunu! Nákup totiž v klidu a pohodlně uhradíte ve splátkách bez navýšení i poplatků. Takže 0,- Kč v hotovosti a 0,- Kč navíc. Přidejte si k tomu extra slevy až 67 % a nemáte nad čím váhat. Akce končí 8. 2.!

“Super jak na složení, tak i na vzhled,” hodnotí působivou obývací stěnu Vendy. A co vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo má ve svém obýváku bílou nábytkovou stěnu Sigma 3, ten nešetří chválou. Proč? Skříňky si sestavil podle svých představ, schoval do nich všechny potřebné věci, nemusí se zdržovat s údržbou odolného povrchu a na přání navíc dostal dovnitř vitrín i efektní modré LED osvětlení. Využijte mimořádnou slevu a nechte se také unášet báječnou atmosférou domácích večerů. Dříve za 11 631 Kč.

Dokážete ji využít úplně celou? Praktická skříň za skvělou cenu má mnoho možností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kabáty a halenky na ramínka, trička do komínků, ponožky do klubíček. Šatní skříň Saima s kombinovanými úložnými prostory bez problémů pojme vaše oděvy pro všechna roční období. Potěší vás přírodní dekor dřeva olše s moderní povrchovou úpravou nenáročnou na údržbu, stejně jako plynulé posuvné dveře, nezabírající v pokoji další místo. Chytrý a výhodný nákup. Dříve za 5 837 Kč.

Že postel slouží jenom na ležení? Omyl. Toto dětské lůžko vás dostane svou šikovností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Noční stolek. Poličky. Výsuvný šuplík. A samozřejmě prostorná ložná plocha. Dětská postel Poly 18 nadchne rozmanitými funkcemi každého nezletilce i jeho rodiče. Laminovaný povrch snese zvýšenou zátěž v pokojíčku a bez námahy ho i váš potomek udrží vzorně čistý. Zdraví dítěte i samotný nábytek chrání oblé ABS hrany, na výběr pak máte ze 2 barevných variant. Dříve za 6 761 Kč.

Vstávejte bez šoků před zrcadlem - v této koupelně budete vypadat skvěle i po ránu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nekazte si svoje rána pohledem na toho podivného člověka v zrcadle. Pořiďte si do koupelny sestavu skříněk Miriam a začínejte den s úsměvem. Všechny hygienické potřeby, kosmetiku i ručníky máte přehledně po ruce a díky materiálům, kterým neublíží vlhko se ani nenadřete s úklidem. Koupelna vám vydrží dlouhá léta a po celou dobu zůstane sněhově bílá. Skvělá trefa! Dříve za 6 257 Kč.

Neplaťte ani korunu navíc! Extra výhodné splátky + slevy nábytku až 67 % jen do 8. 2.!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybavte si právě teď u MT nábytek celou domácnost za mimořádně výhodných podmínek. Pořiďte si třeba útulnou ložnici, zlevněnou o 13 621 Kč. Nebo parádní obývací sestavu se slevou 14 483 Kč. Mají i komfortní sedačku v ekokůži levnější o senzačních 17 6345 Kč. A další tisíce kousků, ke kterým vám kromě slevy až 67 % a splátek zdarma přidají i rychlou a spolehlivou dopravu, prodlouženou lhůtu na vrácení a další výhody. Nabídka trvá už jen 3 dny!

Další články

Načítám