Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Gyöngyösi se pomalu psychicky připravuje na to, že téměř měsíc neuvidí svého milovaného syna. Zpěvačka se totiž chystá odjet na dlouhou pracovní cestu za velkou louži, kde hodlá navazovat pracovní vztahy s jinými gospelovými zpěváky.

„Jedu do Michiganu za americkým gospelovým sborem, který vystoupil na mém vánočním koncertu v Betlémské kapli. Domlouváme spolupráci na mé chystané vánoční turné po patnácti městech v Česku,” říká Leona, která nehodlá zůstat jen v Michiganu. „Ráda bych navštívila New York a Los Angeles. Právě dávám dohromady letenky," upřesňuje.

Gyöngyösi poletí přes oceán sama a svého šestiletého syna Nicolase nechává v Praze. „Mám super rodiče a Nikýsek má fungujícího tátu, tak to určitě nějak zvládneme,” říká zpěvačka a následně s obavou v hlase dodává: „Je pravda, že jsme ještě nikdy nebyli tak dlouho od sebe.”

Malý Nicolas zjevně zdědil talent po svých rodičích. „Říká, že chce být policista, hasič nebo že prý bude zpěvák a hokejista. Můj bývalý manžel hraje amatérsky hokej, takže to vzniklo takto,” smála se Leona Gyöngyösi, která je na svého syna jako každá maminka velmi hrdá.

Reklama

Další články

Načítám