Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci loňského roku byla moderátorka Veronika Farářová na hodinu odejita z pozice vedoucí pořadu Top Star, nedostatkem práce prý ale netrpí.  Ač zlí jazykové a hlavně závistivé kolegyně z branže roznášely drby, že si Farářová po odchodu z Primy už neškrtne, opak je pravdou. Poté, co odmoderovala všechny castingy České Miss, které probíhaly v nákupních centrech po celé ČR, potkali jsme ji ve vyhlášeném baru v centru Prahy, kde moderovala křest look booku obchodu se streetovou módou.

„Ano, spolupráce s Primou skončila. Nešlo o profesní pochybení, jak bohužel někteří z kolegů uváděli. Šlo o osobni vztahy, což se prostě občas stává, že si lidi zcela nesednou. Ačkoli cítím, že se jedná o křivdu, tak si myslím, že není třeba si dělat vzájemně zle. Naštěstí moderací je teď hodně a moc si všech nabídek vážím," usmívala se Veronika s tím, že zrovna tuhle akci si pořádně užila nejen díky přátelským vztahům s vedením značky, se kterou má dlouhodobější spolupráci, ale pochvalovala si i outfit, jenž jí stylistka vybrala. „Miluju streetovou módu a je fajn moderovat občas akce, kde mohu byt opravdu sama sebou."

Veronika tentokrát zahodila podpatky a na akci zvolila outfit korespondující se zaměřením módní značky, kolem které se točil program celého večera. Obula tenisky, na sebe si vzala pohodlný overal a na hlavu narazila čepici. Pochopitelně nechyběl hluboký výstřih, který se stal jejím poznávacím znamením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám