Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nástup nové generace se nezadržitelně valí i na modelingovou stálici Kate Moss (50). Jednou z jejích náhradnic se zřejmě stane i její o celých 24 let mladší sestra Lottie, která se do branže uvedla přímo bravurně nejnovější kampaní pro věhlasnou italskou značku Bvlgari, konkrétně pak pro jejich kolekci doplňků na blížící se jaro a léto Bvlgari Accessories.

Přestože ještě před pár lety tato značka obsadila do své kampaně právě britskou ikonickou modelku Kate Moss, která se stala tváří jejich parfému, tentokrát dala značka se 133letou tradicí před hvězdnou tváří přednost modelčině mladšímu vydání a rozhodně neprohloupila.

Čerstvě devatenáctiletá Lottie odvedla profesionální práci a kabelky svým půvabem povýšila na novou úroveň. Překážkou v kariéře by jí ovšem mohla být výška 168 centimetrů, která je pro vrcholový modeling přeci jen málo. Kate ovšem zvládla v tomto odvětví uspět, a to má o pouhé dva centimetry víc...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám