Hlavní obsah
Článek

Moderátorku Hanu Reinders Mašlíkovou před lety proslavily hlavně její silikonové čtyřky. Má s nimi ale problém, na silikonech se jí vytvořily drobné prasklinky, takže bude muset pod kudlu znovu. Ještě předtím ale navštívila lékaře kvůli jiným prasklinkám, na nohou se jí totiž objevily tzv. metličky.

Jak o sebe pečujete?

S manželem cvičíme, snažíme se jíst zdravě, i když ráno jsem zhřešila palačinkou s jahodami a šlehačkou. Chodím na kosmetiku, pedikúru, manikúru. Nechala jsem si udělat plastiku prsou, takže s plastikami bych už dál nepokračovala. Ale uvidíme, až budu stárnout, jak s tím budu bojovat. Zatím ale jiné zákroky neplánuju. Tedy kromě botoxu jednou do roka do čela, jinam ho nechci, protože mimiku používám v televizi a v divadle.

Teď jsme se ale na jednom zákroku potkaly. Jaké jste měla problémy?

Byla jsem na drobném zákroku, protože jsem měla také malé metličky na nohou, a nechtěla jsem to nechat pokračovat někam dál. Říkala jsem si, proč to nechávat být, když jsou tyhle možnosti? Navíc byl zákrok bezbolestný, nemusela jsem se bát žádných kontraindikací.

A v čem vám to vadilo?

Myslím, že lidi by si toho asi nevšimli, kdyby se úplně zblízka nepodívali. Ale já je viděla, navíc se pak dělají víc a víc, tak je lepší to podchytit v začátku. Po zákroku se nesmí na sluníčko, tak jsem čekala na zimu. Navíc se pak musí nosit kompresní punčochy, a to by v létě ke kraťasům nevypadlo nejlíp. Na nadkolenky už nemám věk. Nemusí to nikdo vidět.

Zmínila jste plastiku prsou, jak to budete řešit po dítěti?

Uvidíme, co se stane. Už teď mám nějaký problém s implantáty, takže se to bude muset řešit. Jen to odkládám, protože dítě chceme a je nesmysl do sebe nechat řezat dvakrát. Mám na implantátech prasklinky, což by mohlo způsobit to, že to bude do budoucna někde utíkat. Ne že by to vyloženě ohrožovalo můj život, ale řešit se to bude každopádně muset. Takže každopádně vím, že na plastiku budu muset jít, a nikoli z estetického, ale ze zdravotního důvodu.

A velikost zůstane stejná, anebo budete chtít prsa menší?

Ráda bych si nechala jenom svoje prsa, ale ty už budou po těch letech jako psí uši. Měla jsem svoje dvojky, teď mám čtyřky, už asi osm, nebo devět let, kůže se vytahala. Budu asi muset podstoupit modeláž. Ale nechala bych to na lékaři.

Reklama

Další články

Načítám