Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) po dlouhých měsících kývla na pracovní nabídku. Až díky Super.cz se totiž dozvěděla o tom, že jí někdo opět nabízí práci. A nadšená Bartošová, která se před několika dny vzdala svého syna Artura, protože ho nemůže finančně zajistit, souhlasila.

„Prvotně jsme dostali informaci, že Iveta Bartošová nabídku s díky odmítla. Ale poté, co na Supru vyšel článek, ona nás sama kontaktovala, že o ničem nevěděla, a že by ráda s námi spolupracovala,“ sdělil nám Zdeněk Kubík, který je považovaný za šedou eminenci chystaného podzimního trháku Hranaři.

A co by bylo náplní spolupráce? Bartošová by měla nazpívat vokály k ústřední písničce filmu, který varuje před nebezpečím korupce, manipulace a útlaku, přičemž zároveň zkoumá nebezpečí vydírání, ať už jde o zneužití parlamentní moci anebo svévole.

„Hranaři je mnohovrstevný film," říká producent Jiří Jurtin, jenž za své kariéry produkoval filmy Bestiář, Sněženky a Machři po 25 letech a Czech Made Man.

„Diváci si mohou ve filmu užít dynamické akce, ale zároveň mohou jít do hloubi komplikovaných problémů a idejí, jichž se film dotýká. Film vzbuzuje spousty otázek, ale zároveň neposkytuje žádné zjednodušené odpovědi,“ dodává Jurtin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám