Hlavní obsah
Článek

Není možné jí nezávidět. Novopečená maminka Emma Smetana (36) se raduje z idylického mateřství jako z čítanky. Zpěvačka, herečka, moderátora a novinářka se nám v našem posledním rozhovoru svěřila, že její dcera Lennon Marlene je naprosto klidné dítě, které většinu dne prospí. Emma zvládá rodičovské povinnosti levou zadní, neboť je jí velkou oporou také její životní partner a otec dcery Jordan Haj.

„Jordy je nejlepší tatínek, jakého jsem kdy zažila. Tedy kromě mého vlastního,” zasnila se Emma a z jejího výrazu bylo vidět, že si na chvíli vzpomněla na svého otce Jiřího Smetanu, který zemřel osm dní po narození dcery. „Je pravda, že děláme všechno společně, a ty děti nám jdou nejlíp. Je to jediné, co dává smysl. Od té doby, co se Lennon narodila, tak jsme v klidu, protože vlastně o nic nejde.”

Co se týká péče o miminko, tak hudebník z kapely Peter Pan Complex sympatickou zpěvačku nahradí prakticky ve všech činnostech. „Zvládá všechno, co by teoreticky mohl. Je pravděpodobně lepší rodič než já, protože od první vteřiny dělá všechno lépe než já a intuitivně. Je naprosto obdivuhodnej. Když náhodou Leonnon v noci nespí, tak k ní vstává on a nakojí ji, protože má mléko předpřipravené v lahvičkách,” lehce stydlivě uvedla Emma a jedním dechem dodala: „Mně je to trapný, protože se na tento rozhovor budou dívat maminky, které to tak ideální doma nemají. Nechci se demonstrativně radovat, aby jim to nebylo líto.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám