Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejkrásnějších hollywoodských hereček Jessica Alba (35) se zřejmě s rodinou bude už brzy stěhovat do nového... Minulý měsíc se totiž stala hrdou majitelkou překrásné nemovitosti s rozlohou 820 čtverečních metrů, ležící v prominentní oblasti a známé jako Beverly Hills Post Office, se směrovacím číslem 902 10. V okolí se tak začne potkávat například s Demi Moore či Channingem Tatumem. Hereččinou přímou sousedkou bude se svou Villou Rosou slavná televizní restauratérka Lisa Vanderpump.

Herečka ze Sin City či Temného anděla údajně za sídlo, disponující sedmi ložnicemi a osmi koupelnami, zaplatila 9,948 miliónu dolarů, což v korunách činí bezmála čtvrt miliardy.

Za tenhle balík si ovšem Alba může díky pozemku o rozloze téměř 7,5 tisíce čtverečních metrů užívat naprostého klidu s dechberoucím výhledem na Kalifornii. Přestože se zahrada nachází na kopci, je její terén rovný, což poskytuje dostatek možností k hraní jejím dcerám Honor a Heaven. Součástí vybavení je pochopitelně bazén, venkovní kuchyně, terasa na grilování, vlastní posilovna či samostatný domek pro hosty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám