Hlavní obsah
Článek

Toto nechce zažít žádná žena. Splníte si sen o dokonalé postavě, ale nakonec vám zbydou jen oči pro pláč. Nastal čas se přiznat. Jmenuji se Magda a chci se s vámi touto cestou podělit o svůj příběh. Patřím k ženám, které jsou pro krásu a obdivné pohledy okolí schopné zaprodat vlastní duši a stárnutí si připouštějí jen nerady. To se mi stalo osudným.

Krásná postava a holá hlava…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hubená postava je trend, který dlouhodobě hýbe světem. Řeší se každý gram tuku navíc, a tak jsem svou postavu chtěla zdokonalit i já. Dieta byla nekompromisní. Skoro měsíc jsem prakticky nejedla a prolévala se vodou s citrónem. Ačkoliv jsem byla unavená a bez energie, na cvičení v posilovně jsem nakonec vždycky sílu našla. Kila šla dolů jedna báseň a já se radovala z bříška plochého jako nikdy. Pak si hladovění vybralo svou daň. Po pár týdnech diety mi totiž začaly vypadávat doslova chomáče vlasů. Vlasové hnojivo pro hustotu vlasů nyní s dopravou zdarma (platí do 12. 2. 2017).

Vlasy jsou zachráněny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kvůli vlasům jsem plakala a pomalu začínala na internetu vybírat paruku. Naštěstí mě zachránila dcera, které vlasy závidí široké okolí. Prozradila mi, že dlouhodobě užívá silný doplněk stravy Maxivitalis Vlasové hnojivo. Přípravek jsem ihned objednala a klaplo to. Už za měsíc mé vlasy vypadaly mnohem lépe, dokonce mi začaly růst nové. Vlasové hnojivo obsahuje vysoké dávky biotinu, zinku, aminokyselin a dalších živin důležitých pro růst vlasů. Je v něm také klíčové MSM, které neobsahuje žádný jiný přípravek na vlasy. Asi tušíte, jak se mi ulevilo, když se z prořídlých vlasů postupně stala zase hustá kštice! Vlasové hnojivo pro hustotu vlasů nyní s dopravou zdarma (platí do 12. 2. 2017).

Pleť volala o pomoc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úbytek kil se projevil také na mé tváři. Vypadala jsem nejméně o deset let starší. Unavená z denních strastí s invalidními rodiči, tvrdé diety a stresu z padajících vlasů jsem se styděla jít i s košem. Při dalším nákupu Vlasového hnojiva jsem proto pořídila i elixír mládí BigBao bio baobabový olej. Nadšení z okamžitě jasnější a krásnější pleti mě stále provází po každé aplikaci. Jsem šokovaná tím, jak postupně mizí vrásky a pleť je úžasně hydratovaná. BigBao používám každý den na pleť, a když chci překvapit manžela, tak jej rozetřu po celém těle, protože takto rozzářené pokožce pak není schopen odolat. BigBao nyní v akci s dopravou zdarma (platí do 12. 2. 2017).

Konečně zase šťastná…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nyní jsem šťastná, protože jsem svůj hazard nakonec ukočírovala bez následků. Mám vše, co jsem chtěla – pohádkovou postavu, hustou hřívu i zářivou pleť. A už se zase těším obdivným pohledům celého okolí. Já už asi jiná nebudu. BigBao nyní v akci s dopravou zdarma (platí do 12. 2. 2017).

Získejte úžasné produkty pro krásné vlasy a dokonalou pleť s dopravou zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídka platí do 12. 2. 2017 na zlekarny.cz

Další články

Načítám