Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kryštofu Rímskému se v práci, při natáčení Ulice, splnil sen mnoha mužů - probudit se vedle dvou krásných žen. ‚Postelovou‘ scénu s ním natočily Denisa Pfauserová a Kamila Janovičová.

„Komu by se to nelíbilo,“ smál se Rímský po natáčení, které vzhledem k tomu, že jde o seriál pro všechny věkové kategorie a běžící vpodvečer, nebylo nijak zvlášť odvážné. I tak ale herečky šly do spodního prádla, z čehož tak nadšené, jako jejich kolega, rozhodně nebyly.

„Nemám tyhle scény moc ráda, jsem stydlivá, takže než jsem přišla do ateliéru, byla jsem nervózní. Ale jakmile začalo natáčení, stud zmizel, najednou jsem za roli a ne za sebe,“ okomentovala scénu Janovičová, kterou diváci seriálu znají jako Radku, která usiluje o Márovo (Rímský) srdce.

To by ale ráda dobyla i druhá aktérka Olinka v podání Pfauserové, takže i její šaty šly při hře na pravdu (nebo úkol) dolů. „Já tyhle hry nemám ráda, naposledy jsem ji hrála asi ve dvanácti, scénář mi připomněl, že ji určitě znovu hrát nechci,“ dodala Pfauserová.

Reklama

Další články

Načítám