Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Australance se závislostí na mentolových bonbónech se její chutě pořádně vymstily. Pojídáním oblíbeného pamlsku se její váha dostala na závratnou hodnotu 150 kilogramů.

Judith Pallanza (34) si denně dopřávala kilové balení bonbónů, což odpovídalo čtyřem tisícům kalorií. Když neměla oblíbenou pochoutku v ústech, byla nesvá. Když ovšem začala mít problémy se zády, lékař jí předepsal prášky, které měly její chutě potlačit.

Čtyřnásobná máma tehdy sice zhubla 40 kilogramů, brzy se ovšem ukázalo, že přípravek na hubnutí škodí jejímu zdraví, a vše se vrátilo do starých kolejí a začala opět kynout. Trvalá změna nastala až v roce 2015, kdy podstoupila operaci žaludku a změnila životní styl.

Když se Judith dostala na polovinu původní váhy, objevil se další problém v podobě povislé kůže. Bývalá boubelka si ji nechala odstranit, což ji stálo v přepočtu téměř milión českých korun. A když už byla u tělesných úprav, pořídila si rovnou prsní implantáty.

„Moje dřívější čtyřky vypadaly jako splasklé balóny, což mě uvrhlo do depresí,“ zavzpomínala Judith, která je nyní o 70 kil lehčí a hrdě se fotí ve spodním prádle před zrcadlem.

Reklama

Další články

Načítám