Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak to jsme opravdu nečekali! Matka Agáty Prachařové (38) Veronika Žilková (62) se vyjádřila k situaci ohledně své těhotné dcery. A asi vás překvapí, jaká slova vůbec na adresu svého potomka a jeho manžela pronesla!

Vše se točí kolem nařčení její dcery z údajné aférky s jakýmsi fotografem, která plní stránky některých médií. Těhotná modelka, která vše označila za nesmysly, se kvůli tomu sesypala a skončila v péči psychologů. Od toho, aby dceru bránila, dává ale Žilková rázně ruce pryč.

„Oni jsou Prachařovi, my Stropničtí. Mají svou rodinu, ať si dělají, co chtějí. Je jim přes třicet, do života jim nemluvím. Jsem už stará na to, abych řešila problémy dospělých dětí. Vlastně se spolu o tom vůbec nebavíme. Nebudu zjišťovat, kdo má pravdu a kdo ne. Jestli se objeví jeden, nebo třicet dalších údajných milenců, kteří touží po slávě. Teď mě nezajímá ani Agáta. Zajímá mě jen ten nový, započatý život,“ řekla Super.cz otevřeně herečka.

„Všechny bych ráda požádala, aby měli úctu vůči zázraku početí. Vždyť je mnoho lidí, kteří děti mít nemohou, spousta maminek potratí, nebo se jim narodí nemocné děti. Dát nový život, to je proto opravdu zázrak. Když někdo zemře, zapalujeme za něj svíčku a uctíváme ho. Pro narození to neplatí? Současný svět má převrácené hodnoty. Jako by početí nebylo něco tak posvátného,“ říká jasně Veronika Žilková.

„Od všech zúčastněných mi přijde neuvěřitelné, že skrz Agátu, a to ji nebráním a vůbec mě nezajímá, jak to ve skutečnosti má, ničí zárodek života. Od první vteřiny zplození je přece dítě kamenované vším negativním! Je to skandál na úkor zdraví nenarozeného človíčka. Život by neměl vznikat za doprovodu humbuku a senzací,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám