Hlavní obsah
Článek

Už poněkolikáté zvítězil v nelichotivém žebříčku nejvíc přeplácených hollywoodských herců, kdy je návratnost výdělků z filmů v poměru za honoráře k jeho rolím s nejmenším ziskem. I přesto ale režiséři sázejí na dávné úspěchy Pirátů z Karibiku a Johnnyho Deppa (60) stále obsazují do nových rolí. I když si Depp může dovolit žít na vysoké noze, co je moc, je příliš a i honoráře v řádech desítek miliónů dolarů za film na jeho životní styl přestávají stačit.

S ohledem na to, jak herec utrácí, vyšel z loňského rozvodu až překvapivě lacino. Finanční vyrovnání s exmanželkou Amber Heard údajně činilo 7 miliónů dolarů. Depp ale zřejmě nešetřil na právnících... Navíc se rozhodl zažalovat svůj bývalý tým manažerů ze společnosti TMG o 25 miliónů dolarů. Podle hercova právníka jej za roky spravování financí v důsledku špatného hospodaření a investic tým připravil o desítky miliónů dolarů.

Žalovaná strana se ale brání a tvrdí, že si Depp za své současné finanční potíže může sám kvůli neuváženému utrácení, které si jednoduše nemůže dovolit. Jeho výdaje prý jen za loňský rok činily 28 miliónů dolarů (700 miliónů korun). V souvislosti s tím uvedli i několik konkrétních cifer...

Oblíbené láhve vína, které si Depp nechává zasílat z různých koutů světa, jej údajně měsíčně vyjdou na 30 tisíc dolarů (750 tisíc korun), 300 tisíc dolarů (7,5 miliónu korun) mají stát platy týmu čtyřiceti lidí, kteří pro herce pracují na plný úvazek a k tomu ještě 150 tisíc dolarů (3,75 miliónu korun) měsíčně stojí ochranka, která herce a celou jeho rodinu hlídá 24 hodin denně, dalších 200 tisíc dolarů (5 miliónů korun) zaplatí za soukromé lety.

K tomu Depp celé roky štědře podporuje členy své rodiny i přátele, investuje do nemovitostí, luxusních aut, uměleckých sbírek nebo obrovské jachty, kterou pořídil a zrenovoval za 18 miliónů dolarů (450 miliónů korun), do toho také několikrát špatně investoval například do nahrávacích společností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám