Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fanoušci Angelinu Jolie (48) na filmovém plátně nejspíš jen tak neuvidí. Bývalá herecká hvězda už ve svém oboru nemá ambice a veškerou energii věnuje svým dětem, které se pravděpodobně dočkají dalšího sourozence.

Když Angelina v září požádala o rozvod s Bradem Pittem, všech šest potomků bylo svěřeno do její péče. Kvůli novým rodinným poměrům šla její herecká kariéra stranou a spolu s ní i sláva. Pro představitelku Lary Croft jsou největší prioritou děti Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) a Knox s Vivienne (oba 8).

Přestože Jolie v poslední době působí znaveně, má dostatek sil na to, aby se postarala o další dítě. Podle amerického magazínu In Touch herečka ještě před oficiálním ukončením manželství tajně započala proces, na jehož konci by měla být sedminásobnou matkou.

„Brad se obává, jaký dopad to bude mít na jejich děti,“ tvrdí zdroj z okolí páru, podle něhož chtěla Jolie rodinu rozšířit už dříve. Pitt však byl proti a další adopci nepovažoval za dobrý nápad. Nyní však Angelina může rozhodovat sama za sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám