Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Beyoncé (42) na svém instagramovém profilu zveřejnila radostnou zprávu – s manželem Jayem-Z čekají rovnou dva přírůstky do rodiny. Na snímku, k němuž oznámení o svém těhotenství napsala, klečí ve spodním prádle, s jakýmsi závojem na hlavně a rukama si drží vzdouvající se bříško.

„Rádi bychom s vámi sdíleli naši lásku a štěstí. Byli jsme požehnáni hned dvakrát. Jsme neskonale vděční, že naše rodina se rozroste rovnou o dva členy a děkujeme za vaše přání. Carterovi,“ zní v prohlášení, které má momentálně ke dvěma a půl miliónům lajků (Jay-Z se úředně jmenuje Shawn Corey Carter).

Beyoncé a Jay-Z spolu mají již pětiletou dceru Blue Ivy. O tom, že je zpěvačka těhotná, se přitom spekulovalo už začátkem minulého roku. Stejně tak se v průběhu loňska psalo o údajné partnerské krizi slavných manželů.

Z fotky je patrné, že zpěvačka si radostnou zprávu nechávala pro sebe, co nejdéle to šlo, teď už je na ní ale těhotenství hodně znát, a tak šla s pravdou ven. Není to bez důvodu - v minulosti, ještě před narozením Blue Ivy, Beyoncé potratila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám