Hlavní obsah
Článek

Když se před třinácti lety rozjížděla pěvecká show Česko hledá SuperStar, nikdo netušil, jaké se kolem toho strhne divácké šílenství.

Soutěž, která objevila Anetu Langerovou (37), Sámera Issu (38) či Tomáše Savku (33), zaznamenala obrovský úspěch a kromě samotných účastníků dostala do širšího povědomí na první pohled nesourodý moderátorský pár.

Nova tehdy vsadila na neznámou dýdžejku, herečku a moderátorku z rádií Laďku Něrgešovou (48) a začínajícího muzikanta Ondřeje Brzobohatého (41), který byl tehdy znám spíše jako syn slavného herce Radoslava Brzobohatého (†79).

Sympatický moderátorský pár se narodil ve stejný den a právě dnes slaví narozeniny. Jen ročník se liší a dělí je sedmiletý věkový rozdíl. Ondřej tehdy vypadal jako pořádné ucho a Laďka zas jako jeho starší ségra. Dnes už jsou každý úplně jinde, ale na časy SuperStar určitě s úsměvem vzpomínají.

Něrgešová pokračovala po SuperStar v herecké a moderátorské kariéře. Zahrála si například v seriálech Rodinná pouta či Bazén a ztvárnila roli Ingrid v komedii Filipa Renče Román pro ženy. Úspěšně působila také na jevišti Činoherního klubu.

Z moderátorských štací zmiňme reality show Bar, Farmář hledá ženu a pořady VIP zprávy a Top Star.

Momentálně je na rodičovské dovolené s dcerou Medou. S novinářem Jaroslavem Pleslem vychovává ještě sedmiletého syna Adama.

Z Ondřeje Brzobohatého se postupně stal úspěšný skladatel a muzikant, který se nebrání ani moderování nejrůznějších akcí. Objevil se také v několika seriálových rolích.

Reklama

Další články

Načítám