Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V našich končinách si ji zřejmě každý z věkové kategorie 30+ pamatuje jako součást nejpopulárnější dívčí skupiny všech dob Spice Girls. Mel B (41) ale rozhodně s rozpadem kapely neupadla v zapomnění a kromě toho, že je ve Velké Británii, v USA, a dokonce i v Austrálii vyhledávanou porotkyní pěveckých a talentových soutěží, dokázala se prosadit i na Broadwayi!

Bývalá Scary Spice debutovala na prknech nejslavnější divadelní scény světa už v roce 2004 jako Mimi Marquez v rockovém muzikálu Rent a loni se poprvé blýskla ve slavném muzikálu Chicago hlavní rolí Roxie Hart. Do divadla Ambassador Theatre se po menší pauze opět koncem prosince vrátila, a jak je vidět, v kabaretním prostředí je jako ryba ve vodě.

V úterý se například s fanoušky na Instagramu podělila o dvě kratičká videa. Na jednom z nich v sexy úboru a v mikádové paruce zvedá nožku a na druhém se vlní před zrcadlem a do kamery kroutí výstavním pozadím. Videa byla zřejmě pořízena v maskérně divadla těsně před začátkem představení...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám